Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2008

Кубок СССР

Η αποκάλυψη της προτομής του Πέτρου Κόκκαλη από την Παπαρήγα ήταν μόνο η αρχή.
Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ίδρυση της ΠΑΕ ΚΚΕ με σήμα έναν έφηβο με γαρύφαλο στ' αυτί και φανέλες χρώματος ερυθρού. Έδρα της νεοσύστατης ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι το γήπεδο της Ριζούπολης (πλησίον ΗΣΑΠ Περισσού) το οποίο ανακαίνισε πριν από λίγα χρόνια ο γιός του τιμηθέντος, Σωκράτης Κόκκαλης.
Χορηγοί της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας θα είναι οι επιχειρήσεις Intracom, Intralot, Hellas on Line, Γερμανός, ενώ χορηγός επικοινωνίας το TV Magic. Ενεργό ρόλο στη διοίκηση της ομάδας αναμένεται να έχει και η γνώστης του αθλήματος, Λιάνα Κανέλλη, η οποία θα συνεργάζεται καθημερινά με τον εγγονό του τιμηθέντος, Πέτρο Κόκκαλη. Πρόκειται για τη συνέχεια μιας σχέσης συμπάθειας που γεννήθηκε στα τηλεπτικά παράθυρα.
Ο σύλλογος, θα επιδιώξει τη μέγιστη λαϊκή συμπαράσταση εγγράφοντας μέλη, τα οποία θα συνεισφέρουν μεν από το υστέρημά τους, δεν θα ψηφίζουν όμως για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ της ΠΑΕ όπως συμβαίνει στον Ολυμπιακό και την Barcelona, καθώς τέτοιες σημαντικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ παρουσία της γ.γ Αλέκας Παπαρήγα.
Η στελέχωση των τμημάτων υποδομής και των ακαδημιών της ομάδας θα γίνεται από μέλη της ΚΝΕ και της ΠΚΣ, οι καλύτεροι των οποίων θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα, αφού η νεοσύστατη ΠΑΕ δεν θα συμμετέχει στα σύγχρονα μεταγγραφικά σκλαβοπάζαρα ποδοσφαιριστών. Επίσης δεν θα συμμετέχει στις διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προωθώντας την ιδέα του Socialist Champions League με τη συμμετοχή ομάδων όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Στεάουα Βουκουρεστίου, Σλάβια Πράγας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Βίσλα Κρακοβίας, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντιναμό Τιφλίδας, Χέρτα Ανατολικού Βερολίνου κ.ά. Το στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας θα πραγματοποιείται στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Πεκίνου μετά από ευγενική παραχώρηση του ΚΚΚ, το οποίο σκέφτεται να προχωρήσει και αυτό στη δημιουργία ΠΑΕ και να αγοράσει με κάθε κόστος τον David Beckham από τους L.A Galaxies χτυπώντας τον καπιταλισμό στην καρδιά του με μια μεταγγραφή ουσίας αλλά και εντυπώσεων.
Επίσης, ειδικό αθλητικό ένθετο θα φιλοξενείται στο Ριζοσπάστη με όλα τα νέα τις ομάδας, καθώς και προγνωστικά για το "Πάμε Στοίχημα". Παράλληλα, η νέα αθλητική εκπομπή του σύντροφου Γιώργου Γεωργίου "Ολομέλεια των Φιλάθλων", θα μεταδίδεται τόσο από τον τηλεοπτικό, όσο και από τον ραδιοφωνικό σταθμό 902 Αριστερά.
Ο ποδοσφαιρικός χάρτης αλλάζει. Η επανάσταση θα ξεκινήσει από την κερκίδα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου