Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Οι σοσιαλιστές πουλάν' την ηρωίνη

Σε μια κίνηση τόνωσης της αγοράς ενόψει της εορταστικής περιόδου η κυβέρνηση αποφάσισε να αποφυλακίσει τους εμπόρους ναρκωτικών. Η κίνηση αυτή αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη στην ελληνική κοινωνία.

Πρώτον, με τόσες προσαγωγές που έγιναν τις τελευταίες μέρες το πρόβλημα συνωστισμού στις φυλακές θα έπαιρνε ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις. Έτσι αποφασίστηκε η απελευθέρωση των εμπόρων ναρκωτικών προκειμένου να χωρέσουν μέσα όλοι οι διαδηλωτές που συνελήφθησαν. Θα ακολουθήσει ανάλογη νομοθετική ρύθμιση για τους παιδεραστές, τους δολοφόνους και άλλες κοινωνικές τάξεις.
Επιπλέον στις προθέσεις τις κυβέρνησης είναι η ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής. Αν ισχύσει αυτό το μέτρο, όχι απλά δεν θα χωράμε όλοι στις φυλακές, αλλά θα πρέπει να χτιστούν και νέες. Έτσι, ξεκίνησε από τώρα η αποσυμφόρηση στους χώρους κράτησης ώστε μελλοντικά να χωρέσουν μέσα και οι φοροφυγάδες - όλοι οι Έλληνες δηλαδή.

Δεύτερον, η κυβέρνηση είχε στα χέρια της πορίσματα ψυχολόγων και κοινωνιολόγων, σύμφωνα με τα οποία η έντονη και βίαιη συμπεριφορά των νέων το φετινό και τον περσινό Δεκέμβρη δεν είχε πολιτικά και ιδεολογικά αίτια, αλλά οφείλεται στην έλλειψη ναρκωτικών. Επομένως, αποφασίστηκε η αποφυλάκιση των εμπόρων προκειμένου να μπει νέο εμπόρευμα στην αγορά και να χαρμανιάσουν οι νεολαίοι ώστε να μη βγαίνουν αφηνιασμένοι στους δρόμους και τα κάνουν ρημαδιό.

Τρίτον είχε διαπιστωθεί πως με τους εμπόρους ναρκωτικών φυλακισμένους, όλη η διακίνηση γινόταν από τους μπάτσους με αποτέλεσμα να μην είναι αποτελεσματικοί στην άσκηση των κανονικών καθηκόντων τους: προστασία του πολίτη, μαστροπεία, στοίχημα, προληπτικές προσαγωγές.

Τέταρτον, η κυβέρνηση έδρασε κατόπιν αιτήματος του σωματείου εργαζομένων στον ΟΚΑΝΑ, σύμφωνα με το οποίο η πελατεία τους είχε μειωθεί επικίνδυνα και υπήρχε ο κίνδυνος εκατοντάδες εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι το επόμενο διάστημα. Με την αποφυλάκιση των εμπόρων νακωτικών, το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται οριστικά.

Πέμπτον, μπροστά στις πιέσεις των Βρυξελλών για στενή επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας, η κυβέρνηση αποφάσισε να γεμίσει με ναρκωτικά την αγορά, έτσι ώστε όποιος ευρωπαίος ελεγκτής έρθει στην Ελλάδα να καταντήσει πρεζάκι και να μας αποθεώνει στις εκθέσεις που θα στέλνει στην Κομισιόν - everything is soooo fucking good here in Greece man...

Έκτον, τώρα που οι πανδημίες ξεσπούν η μία μετά την άλλη, αποφασίστηκε πως είναι ασύμφορο να αγοράζουμε κάθε τόσο εμβόλια για όλον τον πληθυσμό. Με την αποφυλάκισή τους, οι έμποροι ναρκωτικών που ξέρουν τη δουλειά, θα μπορούν να μας προμηθεύουν με λαθραία φάρμακα, γλιτώνοντας τη χώρα από ένα δυσβάσταχτο κόστος κάθε φορά.

Έβδομον, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πέρασε λίγος καιρός ώστε στο επιτελείο του Γιώργου να καταλάβουν πως προεκλογικά είχε διαβαστεί λάθος το κείμενο που έλεγε ότι θα μας κάνουν Δανία του Νότου. Στην πραγματικότητα ο κειμενογράφος είχε γράψει "Ολλανδία του Νότου". Οι επόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις θα αφορούν στην αποποινικοποίηση του χασίς και στην χορήγηση αδειών για coffee shops.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου