Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

ΧρεοφάνιαΔεν είναι μόνο η Ελλάδα, αλλά σχεδόν όλες οι χώρες της ΕΕ που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη των ελλειμάτων. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να πετάνε ο Πάπας μαζί με το Βαρθολομαίο το σταυρό στα παγωμένα νερά του Δούναβη και να πηδάνε να τον πιάσουν οι πρωθυπουργοί των κρατών-μελών της ΕΕ. Το έπαθλο θα είναι το σβήσιμο των ελλειμάτων και των χρεών της χώρας όποιου καταφέρει να πιάσει πρώτος τον σταυρό.
Η πρόταση αυτή μας συμφέρει δεδομένου ότι ο Γιώργος είναι ίσως ο πιο fit πρωθυπουργός στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή - μόνο ο Πούτιν μπορεί να λογίζεται ως επικίνδυνος αντίπαλος. Ο Σαρκοζί παρόλο που διατηρεί μια καλή φυσική κατάσταση υστερεί λόγω σωματοδομής, ενώ Μπράουν και Μέρκελ δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να απειλήσουν.
Ερωτηματικό παραμένει ο Μπερλουσκόνι όμως το πιθανότερο είναι να μην βουτήξει στο νερό, αλλά να ξεχαστεί κάνοντας καμάκι σε κάποια καλλίγραμη χειμερινή κολυμβήτρια επιδιώκοντας να πιάσει άλλα πράγματα εκτός από το σταυρό, σίγουρα πιο απολαυστικά αλλά καθόλου αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των δημοσιονομικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου