Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

Εφιάλτης στην ΕλλάδαΈχει γεμίσει ο τόπος εκπομπές τύπου "Εφιάλτης στην κουζίνα" και "Hotel inspector" όπου προβληματικές επιχειρήσεις καλούν έναν ειδικό ο οποίος μέσα σε λίγες μέρες τους μεταμορφώνει το παλιομάγαζο που δεν πάταγε κανείς και όλη μέρα βαρούσαν μύγες, σε μια σούπερ επιχείρηση με τέλεια διακόσμηση και με τους πελάτες κάνουν ουρές για να μπουν μέσα.
Αφού λοιπόν στην Ελλάδα η παραγωγικότητα και η επιχειρηματικότητα έχουν πιάσει πάτο, καλό θα ήταν τέτοιες εκπομπές να γίνονται από όλα τα κανάλια και για όλα τα είδη επιχειρήσεων - όχι μόνο για εστιατόρια και ξενοδοχεία. Οι επιχειρήσεις που παραπαίουν (όλες δηλαδή) θα καλούν τον ειδικό που τους ταιριάζει και μέσα σε λίγες μέρες όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί.
Επομένως ο μόνος τρόπος να ανακάμψει η οικονομία και να βγούμε από την ύφεση είναι αυτός. Με εκπομπές τύπου "Εφιάλτης στο σουβλατζίδικο", "Μπακάλικο inspector", "Με το βλέμμα στη boutique", όλες οι επιχειρήσεις θα δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένα ρολόγια, η ανεργία θα μειωθεί και η παραγωγικότητα των Ελλήνων θα χτυπήσει κόκκινο.


ΥΓ: Υπάρχει και η εκπομπή "Για λογαριασμό σας", όπου ένας ειδικός σύμβουλος προτείνει σε κάτι μεροκαματιάρηδες που έχουν αγοράσει 4 διαμερίσματα και 2-3 SUV με δάνειο να πουλήσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να μην μπουν φυλακή - πραγματικά πρέπει να είσαι ειδικός σύμβουλος για να κάνεις τέτοιες βαθυστόχαστες προτάσεις. Επομένως καλό είναι τα τηλεοπτικά κανάλια (ακόμα και τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες) να στρατολογήσουν κι άλλους τέτοιους επιστήμονες προκειμένου να μη στριμωχνόμαστε σε λίγο καιρό στα κελιά των φυλακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου