Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Γενική αεργίαΠΟΛΙΤΙΚΗ: Στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής συμφώνησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να ανακαλύψουν τι πήγε στραβά με την οικονομία . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χρονικός ορίζοντας της εξεταστικής δεν θα είναι μόνο τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά θα διερευνηθεί το θέμα σε βάθος μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα. Γιατί πτωχεύσαμε κύριε Τρικούπη;
Τη δόξα των εξεταστικών επιτροπών ζήλεψαν και τα άλλα κόμματα. Το ΚΚΕ θα προχωρήσει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να έρθουν στο φως οι εγκληματικές ευθύνες των μηχανικών που δεν έφτιαξαν όσο γερό θα έπρεπε το Τείχος του Βερολίνου με αποτέλεσμα να πέσει. Το ΛΑΟΣ θα προτείνει εξεταστική για να αποκαλυφθεί ο ανθέλληνας που επέτρεψε στον Ντανιέλ Μπατίστα να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα προχωρήσει σε κάποια εξεταστική γιατί το Πολιτικό Γραφείο του αποτελείται από νεολαίους που είναι ακόμα κουρασμένοι από την εξεταστική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Η ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπορντό αποκάλυψε το οργανωμένο σχέδιο μυστικών κύκλων της Ευρώπης που έχουν βάλει την ελληνική οικονομία στο στόχαστρο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα έσοδα από την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού θα ήταν ικανά να δώσουν μια ανάσα στα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας, όμως οι ελπίδες διαλύθηκαν μετά την εσκεμμένα κάκιστη διαιτησία του Γάλλου ρέφερι της αναμέτρησης.
Βέβαια ούτε από τον Παναθηναϊκό πρέπει να περιμένουμε κάτι. Αύριο οι πράσινοι αγωνίζονται στη Ρώμη και το πιθανότερο είναι να τους πασάρει τίποτα μοντέλα ο Μπερλουσκόνι και να το ρίξουν στις παρτούζες, οπότε και θα κατέβουν ψόφιοι στο γήπεδο να μαζέψουν κι αυτοί τα τεμάχιά τους.

ΤΕΧΝΗ: -

ΚΟΙΝΩΝΙΑ: -

1 σχόλιο: