Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Breaking News

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν από λίγο ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Μανώλης Γλέζος έπεσε κατά τύχη πάνω σε διμοιρία των ΜΑΤ καθώς μπερδεύτηκε και αντί να πάει με τους συνομήλικούς του στο μπλοκ των συνταξιούχων, πήγε στο μπλοκ των εργαζομένων όπου έπεφτε περισσότερο ξύλο.

Οι πρώτες ειδήσεις κάνουν λόγο για ένα ΜΑΤατζή που τον ψέκαρε με σπρέϋ - υπάρχουν όμως μαρτυρίες που λένε ότι ο Γλέζος έπεσε λιπόθυμος όταν άκουσε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε μέρος σε ταινία σκληρού πορνό που πωλείται στα περίπτερα έναντι €20, όσο δηλαδή ήταν η αύξηση στις χαμηλές συντάξεις. Η πίεσή του χτύπησε κόκκινο όταν είδε μερικούς κνίτες να έχουν κρύψει το περιοδικό με το dvd μέσα στο Ριζοσπάστη που κρατούσαν παραμάσχαλα.

Μάλιστα οι περαστικοί άκουσαν το ΜΑΤατζή να μονολογεί απαρηγόρητος πως τον ψέκασε στα μάτια για να μη δει το ροζ βίντεο της Τζούλιας και πάθει κανένα έμφραγμα.

Μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Ο Γλέζος έχει σηκωθεί απ' το κρεβάτι και έχει ανέβει με τις πυτζάμες στην οροφή του νοσοκομείου, προσπαθώντας να κατεβάσει τη σημαία με τον Ερυθρό Σταυρό - οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται - ενώ καλεί συνέχεια στο κινητό το Μίκη Θεοδοράκη, ο οποίος όμως δεν απαντά γιατί το έχει στο αθόρυβο καθώς τώρα τελευταία αλληλογραφεί συνεχώς με τις νέες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Στο εσωτερικό της Αριστεράς έχουν ξεκινήσει πολλές συζητήσεις για το αν τελικά η κίνηση του Γλέζου να κατεβάσει τη χιτλερική σημαία από την Ακρόπολη το 1941 ήταν σωστή, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι οι Γερμανοί ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το χτύπημα, με αποτέλεσμα τώρα τελευταία να προκαλούν με τα εξώφυλλα και τα δημοσιεύματά τους, που τελικό στόχο έχουν να πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση να λάβει αντιλαϊκά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου