Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Κομμουνιστικό Κόμμα Εξωγήινων

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Hufo Chavez, ο καπιταλισμός είναι πολύ πιθανό να ευθύνεται για την εξάλειψη της ζωής από τον πλανήτη Άρη (κλικ εδώ για του λόγου το αληθές). Επομένως το ερώτημα που απασχολούσε εδώ και δεκαετίες την ανθρωπότητα, αν δηλαδή υπάρχει ζωή στον Άρη, απαντήθηκε από τα πιο επίσημα χείλη: ΥΠΗΡΧΕ ζωή στον Άρη. Πλέον δεν υπάρχει γιατί το καπιταλιστικό σύστημα των Αρειανών αφάνισε όχι μόνο τους Αρειανούς αλλά και το φυσικό τους περιβάλλον. Αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα αν δεν θέλουμε να έχουμε κι εμείς την ίδια κατάληξη.
Πάντως μπορούμε να φανταστούμε πως θα ήταν τα συνθήματα που, μάταια, φώναζαν οι εκ των υστέρων δικαιωμένοι Αρειανοί σύντροφοι - κομμουνιστές:
"Εμπρός Αρειανέ, μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι", "Αρειανοί, εργατιά ενωμένοι μια γροθιά", "Η κοσμική ενότητα είναι μια παγίδα, οι εξωγήινοι δεν έχουνε πατρίδα", "ΚΚΕ, το κόμμα σου Αρειανέ", "Οχτώ χιλιετίες, αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία". Γι' αυτό το νου σας. Τα λέει ο Chavez. Ακούει κανείς;;

ΥΓ: Δώρο ένα τραγούδι, προσφορά του καταστήματος. Κλικ εδώ για να το ακούσετε... Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου