Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Θεριεύει ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα


Οι συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης για ανάπτυξη πιάνουν τόπο - το alitario φροντίζει να λέει πάντα τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη (αλλά και την καρέτα καρέτα)... Οι Iron Maiden έρχονται για ΝΕΑ συναυλία στην Ελλάδα και μάλιστα με δικό τους αεροπλάνο που πιλοτάρει ο Bruce Dickinson. Η πασίγνωστη μέταλ μπάντα πλέον ανταγωνίζεται το αειθαλές γερμανικό ροκ συγκρότημα Scorpions (το οποίο όμως διατηρεί ακόμα το συγκριτικό πλεονέκτημα καθώς συνεργάζεται με τον αιώνιο κομμουνιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι και συνεπώνυμος του Υπουργού Οικονομικών) για το ποιός θα κάνει τις περισσότερες συναυλίες στην Ελλάδα προτού πάθει γεροντική άνοια. 
Οι εξελίξεις από το κρίσιμο μέτωπο του ανταγωνισμού αναμένονται με ενδιαφέρον. Άλλωστε, σε περιόδους οικονομικής κρίσης, τέτοιες συναυλίες είναι ένας ακόμα τρόπος μεταφοράς των ελληνικών καταθέσεων στο εξωτερικό... 

2 σχόλια:

  1. θα ερθουν παρτουζα με DP;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω, αλλά προκειμένου να γίνουν πολλές ξένες επενδύσεις, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιτρέψει τη δράση και αποκλειστικά ξένων κοινοπραξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή