Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Να 'σαν τα νιάτα δυο φορές

Σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες (25/08/2011), ο Ολυμπιακός εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Ιταλό επιθετικό Ιακουίντα που είναι 31 ετών και η περίπτωσή του είναι σχετικά προσιτή (κλικ επάνω στην εικόνα για μεγέθυνση):
Όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας η περίπτωση του Ιακουίντα δυσκόλεψε (μάλλον ο άνθρωπος τρόμαξε όταν του μίλησαν για το ελληνικό πρωτάθλημα), με αποτέλεσμα ο Ιταλός στράικερ να εμφανίζεται στα σημερινά ρεπορτάζ (26/08/2011) κατά ένα έτος μεγαλύτερος!!! (Ξανά κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Από την άλλη, ίσως να είχε γενέθλια...
Πάντως τα σημερινά ρεπορτάζ (27/08/20011) φιλοξενούν δηλώσεις του πατέρα του Ιακουίντα σύμφωνα με τις οποίες ο γιος του δεν έχει πρόβλημα να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ως εκ θαύματος λοιπόν, ο Ιακουίντα έγινε πάλι ο 31χρονος επιθετικός που όλοι γνωρίσαμε και θαυμάσαμε -κλικ ΕΔΩ- πριν 6 χρόνια (όταν δηλαδή ήταν 25 ή 26 ετών):


Το κείμενο θα ανανεώνεται συνεχώς μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Θα παίξει ο Ιακουίντα στον Ολυμπιακό; Ποιά είναι η πραγματική του ηλικία και ποιός ο μυστηριώδης ρόλος του πατέρα του, Τζουζέπε Ιακουίντα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου