Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Ακυβερνησία stop!!!

Εδώ και λίγες μέρες, η Ελλάδα έχει κανονική κυβέρνηση. Τρία κόμματα συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια κυβέρνηση υπερκομματική, μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μια κυβέρνηση που υπερβαίνει πρακτικές και αντιλήψεις που καθήλωσαν τη χώρα και την έφεραν στο χείλος του γκρεμού...
Αυτή η κυβέρνηση δηλώνει ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ να δουλέψει για το καλό της χώρας. Για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη. Επιτέλους το κυβερνητικό σχήμα είναι όντως μικρό κι ευέλικτο (γιατί σημασία δεν έχει το μέγεθος, αλλά η τεχνική) και όλοι έχουν σηκώσει τα μανίκια κι έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.
Όλοι; Ok, όχι ακριβώς. Το επίσημο site του πρωθυπουργού δεν έχει ενημερωθεί ακόμα, με αποτέλεσμα πρωθυπουργός της χώρας σύμφωνα με το www.primeminister.gov.gr είναι ακόμα ο Παναγιώτης Πικραμμένος (το κείμενο γράφεται μια εβδομάδα μετά τις εκλογές):
Εντάξει, μπορεί ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να μην ξεκίνησε τόσο δυνατά όσο οι υπόλοιποι. Τουλάχιστον όμως, στη νέα κυβέρνηση, τα κατάλληλα πρόσωπα βρίσκονται στις κατάλληλες θέσεις. 
Σίγουρα; Βασικά, πριν από λίγο το makeleio.gr δημοσίευσε ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο νέος υφυπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, έκανε τον Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με ψεύτικο τίτλο. Γίνονται αυτά τα πράγματα;;;Λεπτομέρειες... Απλά η μηχανή θέλει ζέσταμα. Μείνετε ήσυχοι, η νέα κυβέρνηση είναι ικανότατη. Και η αντιπολίτευση επίσης: ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένος, Μιχαλολιάκος, ΚΚΕ... 

Feeling any better already???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου