Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι

 Είμαι σίγουρος ότι διαβάσατε ή ακούσατε την είδηση ότι οι 1200 (βασικά, χωράνε 1200 εργαζόμενοι εκεί μέσα;;;) υπάλληλοι της Βουλής θα έπαιρναν εκλογικό επίδομα ύψους €1000 ο καθένας για κάθε μία από τις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις κι ας ήταν κλειστή η Βουλή εκείνες τις μέρες... Αν όχι, κλικ εδώ για να μη νομίζει και ο τελευταίος αδαής ότι παίζω με την άγνοιά του.
Ο πολιτικός που ενέκρινε το συγκεκριμένο επίδομα έχει όνομα και επώνυμο: Στρατηγός Άνεμος, remember him??? Τι ωραία που τα έλεγε ο άτιμος:
Μετά το ρουφιανιλίκι των δημοσιογράφων την αποκάλυψη της είδησης όμως, οι σχέσεις των υπαλλήλων της Βουλής με τους δημοσιογράφους "ψυχράνθηκαν" κάπως. Πλέον οι αγαπητοί σε όλους μας δημοσιογράφοι περπατάνε στους διαδρόμους του πρώην παλατιού και δέχονται επιθέσεις του στυλ "αλήτες δημοσιογράφοι μας κάψατε" και διάφορα τέτοια. Το alitario εισχώρησε μυστικά στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου όπου κάποιοι αγανακτισμένοι υπάλληλοι είχαν γράψει σε ένα τοίχο το παρακάτω πολύ γνωστό σύνθημα:
Χμ... 


ΥΓ: Πάντως σε αυτήν την αντεργατική λαίλαπα του Μνημονίου, ο Λαφαζάνης στάθηκε στο πλευρό των υπαλλήλων της Βουλής και δήλωσε πως του προκαλούν θλίψη και αηδία αυτά που ακούγονται εναντίον τους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου